Запрошуємо всіх небайдужих долучитися та підтримати розвиток молодіжної культури, науки і спорту Запорізького регіону

Admin
21 Жовтня 2014
20 жовтня кухарі всього світу традиційно відзначили своє професійне свято, яке десять років тому було засноване з ініціативи Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств. Ця організація, до речі, налічує понад вісім мільйонів членів – представників кухарський професії з різних країн.
Не залишилися осторонь цього свята учні й колектив Бердянського економіко-гуманітарного коледжу БДПУ.
Одне з головних заходів цього дня в коледжі – конкурс професійної майстерності серед кращих студентів груп КК-32, КК-33, КО-18 з професії «Кухар», який був організований талановитим педагогом Вікторією Костюкович (див. світлини).
Учасники конкурсу продемонстрували яскраву майстерність з карвінгу (мистецтво нарізання прикрас з овочів, фруктів та ягід).
Юлія Білова,
заступник директора
коледжу з виховної роботи
Світлини з архіву БЕГК БДПУ
З 12 по 14 грудня Чернівці стали майданчиком для об’єднання…
18 Грудня 2025

Композиторська діяльність вихідців з Вінниччини є яскравим прикладом розвитку музичного…
18 Грудня 2025
12-17 грудня на кафедрі біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації факультету фізичної…
18 Грудня 2025
16 грудня 2025 року в Бердянському державному педагогічному університеті відбувся…
18 Грудня 2025