Новини
/

Відзначили свято карвінгом

Відзначили свято карвінгом

Image

Admin

21 Жовтня 2014

Головні

20 жовтня кухарі всього світу традиційно відзначили своє професійне свято, яке десять років тому було засноване з ініціативи Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств. Ця організація, до речі, налічує понад вісім мільйонів членів – представників кухарський професії з різних країн.

main

Не залишилися осторонь цього свята учні й колектив Бердянського економіко-гуманітарного коледжу БДПУ.

IMG_0334

Одне з головних заходів цього дня в коледжі конкурс професійної майстерності серед кращих студентів груп КК-32, КК-33, КО-18 з професії «Кухар», який був організований талановитим педагогом Вікторією Костюкович (див. світлини).

IMG_0382

Учасники конкурсу продемонстрували яскраву майстерність з карвінгу (мистецтво нарізання прикрас з овочів, фруктів та ягід).

Юлія Білова,
заступник директора
коледжу з виховної роботи

Світлини з архіву БЕГК БДПУ

Студентське життя

Можливості

Студентська рада факультету

Студентське життя

Можливості

Студентська рада факультету

Студентське самоврядування в дії: досвід БДПУ на ІХ Конгресі УСЛ у Чернівцях

З 12 по 14 грудня Чернівці стали майданчиком для об’єднання…

18 Грудня 2025

Детальніше

Кафедра теорії та методики навчання мистецьких дисциплін БДПУ презентує творчий проєкт “Музичні майстри Вінниччини”

Композиторська діяльність вихідців з Вінниччини є яскравим прикладом розвитку музичного…

18 Грудня 2025

Детальніше

Студентська наука

Випускники

Підсумкова атестація

Студентська наука

Випускники

Підсумкова атестація

Другий захист магістерських робіт здобувачів спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)

12-17 грудня на кафедрі біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації факультету фізичної…

18 Грудня 2025

Детальніше

Цінності

Викладачі

Тренінг

Цінності

Викладачі

Тренінг

Різдвяна зірка в БДПУ

16 грудня 2025 року в Бердянському державному педагогічному університеті відбувся…

18 Грудня 2025

Детальніше