Новини
/

Кулінарія – не ремесло, а мистецтво!

Кулінарія – не ремесло, а мистецтво!

Image

Admin

25 Жовтня 2018

Головні

Це довели учні Бердянського економіко-гуманітарного коледжу БДПУ (група –  КО-20), які сьогодні, 24 жовтня, провели лабораторно-практичну роботу на тему: «Складні форми нарізання овочів. Елементи оформлення страв та складання композицій», та творчий звіт у вигляді виставки робіт «Фантазія з осінніх овочів».

Старший викладач Т. В. Датченко  зацікавила учнів мистецтвом вирізання прикрас із овочів. Здавалось би, що може бути цікавого в овочах, нарізаних для прикрашання столу? Але, переглянувши виставку учнівських робіт, просто дивуєшся, якою фантазією володіють учні, робити їх викликають здивування і насолоду. Недарма існують виставки і навіть змагання цього виду творчості – «Карлінг».   

20181024_105122

20181024_105618     IMG-aa5bb7e853ce677eb75cfd301b403ad3-V

 

Галина Іванченко,
заступник директора з виховної роботи

Світлини з архіву коледжу

Викладачі

Сталий розвиток

Наука

Викладачі

Сталий розвиток

Наука

Незламні університети: презентація результатів моніторингового дослідження

30 вересня 2025 року у символічному просторі – підземній школі…

3 Жовтня 2025

Детальніше

Наука

Наука

Наукова атестація: маємо попередні результати

Бердянський державний педагогічний університет отримав попередні результати державної атестації закладів…

3 Жовтня 2025

Детальніше

Студентське життя

Можливості

Популяризація науки

Студентське життя

Можливості

Популяризація науки

Здобуваємо досвід відповідального батьківства

29 вересня 2025 року відбувся психологічний воркшоп «5 мов любові»…

3 Жовтня 2025

Детальніше

Гостьові лекції

Стейкхолдери

Гостьові лекції

Стейкхолдери

Гостьова лекція для магістрів - біологів від вчителя - практика

Зустрічі із досвідченими фахівцями є запорукою успішної підготовки здобувачів освіти…

3 Жовтня 2025

Детальніше