Кулінарія – не ремесло, а мистецтво!

Image

Admin

25 Жовтня 2018

Головні

Це довели учні Бердянського економіко-гуманітарного коледжу БДПУ (група –  КО-20), які сьогодні, 24 жовтня, провели лабораторно-практичну роботу на тему: «Складні форми нарізання овочів. Елементи оформлення страв та складання композицій», та творчий звіт у вигляді виставки робіт «Фантазія з осінніх овочів».

Старший викладач Т. В. Датченко  зацікавила учнів мистецтвом вирізання прикрас із овочів. Здавалось би, що може бути цікавого в овочах, нарізаних для прикрашання столу? Але, переглянувши виставку учнівських робіт, просто дивуєшся, якою фантазією володіють учні, робити їх викликають здивування і насолоду. Недарма існують виставки і навіть змагання цього виду творчості – «Карлінг».   

20181024_105122

20181024_105618     IMG-aa5bb7e853ce677eb75cfd301b403ad3-V

 

Галина Іванченко,
заступник директора з виховної роботи

Світлини з архіву коледжу

Цінності

Підвищення кваліфікації

Сталий розвиток

Цінності

Підвищення кваліфікації

Сталий розвиток

Участь викладачів кафедри психології у проєкті незламності

Доцентка кафедри психології ФППОМ Євгенія Кочерга взяла участь у масштабному…

13 Серпня 2025

Детальніше

Цінності

Цінності

Майстер-класи, що єднають

Дві суботи поспіль у Трускавці було по-особливому тепло та творчо.…

4 Серпня 2025

Детальніше

Наукові заходи

Підвищення кваліфікації

Можливості

Наукові заходи

Підвищення кваліфікації

Можливості

Викладачі БДПУ долучились до міжнародної програми «AI Mindset in Entrepreneurial Spaces»

Викладачі кафедри економіки, менеджменту та фінансів Бердянського державного педагогічного університету…

4 Серпня 2025

Детальніше

Цінності

Студентське життя

Цінності

Студентське життя

Дрогобич і не тільки: наш літній маршрут вражень

З 21 по 27 липня 2025 року наші студенти та…

29 Липня 2025

Детальніше