Запрошуємо всіх небайдужих долучитися та підтримати розвиток молодіжної культури, науки і спорту Запорізького регіону
Admin
21 Жовтня 2014
20 жовтня кухарі всього світу традиційно відзначили своє професійне свято, яке десять років тому було засноване з ініціативи Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств. Ця організація, до речі, налічує понад вісім мільйонів членів – представників кухарський професії з різних країн.
Не залишилися осторонь цього свята учні й колектив Бердянського економіко-гуманітарного коледжу БДПУ.
Одне з головних заходів цього дня в коледжі – конкурс професійної майстерності серед кращих студентів груп КК-32, КК-33, КО-18 з професії «Кухар», який був організований талановитим педагогом Вікторією Костюкович (див. світлини).
Учасники конкурсу продемонстрували яскраву майстерність з карвінгу (мистецтво нарізання прикрас з овочів, фруктів та ягід).
Юлія Білова,
заступник директора
коледжу з виховної роботи
Світлини з архіву БЕГК БДПУ
Науковиці БДПУ розробили таксономію GAIDeT для прозорого використання штучного інтелекту…
25 Серпня 2025
Дорога університетська родино! Щиро вітаю вас із Днем Незалежності України!…
24 Серпня 2025
20 серпня 2025 року в Запоріжжі представниці Компетентнісного центру інклюзивної…
22 Серпня 2025
Науково-педагогічні працівники кафедри економіки, менеджменту та фінансів – доцентка Тетяна…
21 Серпня 2025