Відзначили свято карвінгом

Image

Admin

21 Жовтня 2014

Головні

20 жовтня кухарі всього світу традиційно відзначили своє професійне свято, яке десять років тому було засноване з ініціативи Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств. Ця організація, до речі, налічує понад вісім мільйонів членів – представників кухарський професії з різних країн.

main

Не залишилися осторонь цього свята учні й колектив Бердянського економіко-гуманітарного коледжу БДПУ.

IMG_0334

Одне з головних заходів цього дня в коледжі конкурс професійної майстерності серед кращих студентів груп КК-32, КК-33, КО-18 з професії «Кухар», який був організований талановитим педагогом Вікторією Костюкович (див. світлини).

IMG_0382

Учасники конкурсу продемонстрували яскраву майстерність з карвінгу (мистецтво нарізання прикрас з овочів, фруктів та ягід).

Юлія Білова,
заступник директора
коледжу з виховної роботи

Світлини з архіву БЕГК БДПУ

Інноваційні технології

Наука

Викладачі

Інноваційні технології

Наука

Викладачі

 Прозорість ШІ в науці: таксономія GAIDeT

Науковиці БДПУ розробили таксономію GAIDeT для прозорого використання штучного інтелекту…

25 Серпня 2025

Детальніше

свято

Ректор БДПУ

БДПУ

свято

Ректор БДПУ

БДПУ

Привітання ректора БДПУ, професора Ігоря Богданова з Днем Незалежності України!

Дорога університетська родино! Щиро вітаю вас із Днем Незалежності України!…

24 Серпня 2025

Детальніше

Самоаналіз

Викладачі

Тренінг

Самоаналіз

Викладачі

Тренінг

Форум-театр для профілактики вигорання серед викладачів

20 серпня 2025 року в Запоріжжі представниці Компетентнісного центру інклюзивної…

22 Серпня 2025

Детальніше

Креативний розвиток

Викладачі

Мистецькі заходи

Креативний розвиток

Викладачі

Мистецькі заходи

Від музею на колесах до інновацій у сервісі: як «Мистецький поїзд» надихає майбутніх менеджерів гостинності

Науково-педагогічні працівники кафедри економіки, менеджменту та фінансів – доцентка Тетяна…

21 Серпня 2025

Детальніше